METEO Cum va fi vremea, săptămâna aceasta, în Republica Moldova

METEO Cum va fi vremea, săptămâna aceasta, în Republica Moldova

FOTO Arhivă

Serviciul Hidrometeorologic de Stat (SHS) anunţă că în următoarele şapte zile vom avea temperaturi de primăvară. Încălzirea timpului se datorează unei mase de aer cald care vine dinspre Oceanul Atlantic şi va traversa Republica Moldova.

Ştiri pe aceeaşi temă

Solicitat de IPN, Alexandru Putină, sinopticianul de serviciu al SHS, a spus că luni, 4 martie, se aşteaptă, pe timp de zi, +13 grade Celsius la nord, +14 ¬ la centru şi +15 ¬ la sud. La noapte temperaturile vor varia între 0 grade Celsius, la nord, şi +5 grade Celsius, la sud. Marţi ziua vor fi temperaturi ce vor varia între +14 şi +16 grade Celsius, de la nord la sud. Miercuri va fi la fel de cald.
 
Meteorologul susţine că de joi se încălzeşte şi mai mult. Ziua vor fi +15 grade Celsius la nord, +16 ¬ la centrul şi +17 ¬ la sud. Cel mai cald va fi vineri, 8 martie, când pe timp de zi temperaturile vor fi de +16 grade Celsius la nord, de +17 ¬ la centru şi de +18 ¬ la sud.
 
De sâmbătă scad temperaturile, acestea vor varia între +11 şi +13 grade Celsius, de la nord la sud. Duminică ziua vom avea între+9 şi +11 grade Celsius. În niciuna din zile nu se aşteaptă precipitaţii. Vântul va bate cu 15/20 metri pe secundă.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările