Partidul Democrat caută candidatul în funcţia de primar al Capitalei pentru alegerile din 2015

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marian Lupu la Forumul Organizaţiei minicipale PDM. FOTO captură video privesc.eu
Marian Lupu la Forumul Organizaţiei minicipale PDM. FOTO captură video privesc.eu

O rezoluţie în acest sens a fost votată azi la Forumul Organizaţiei municipale a PDM Chişinău. Documentul se referă şi la obiectivele care urmează a fi îndeplinite pentru ca la alegerile din 2015 să fie câştigate de  partid, transmite IPN.

Preşedintele organizaţiei municipale a PDM Chişinău, Pavel Filip, a declarat că, pentru a îndeplini acest deziderat, este nevoie de consolidarea echipei. „Greul muncii abia urmează. Fiecare al treilea locuitor este în capitală, trebuie să muncim de pe acum”, a spus Pavel Filip, care este şi ministrul tehnologiei informaţiei şi comunicaţiilor în exerciţiu. Acesta a mai spus că cetăţenii sunt nemulţumiţi de activitatea Primăriei Chişinău: drumurile sunt rele, Chişinăul nu are parcări suficiente, în cadrul Primăriei sunt numeroase cazuri de corupţie, care generează o lipsă totală de încredere. „Lucrurile nu mai pot continua aşa. PDM este o soluţie pentru Chişinău”, a declarat Filip.

Preşedintele PDM, Marian Lupu, a subliniat că oraşul Chişinău are nevoie de proiecte de dezvoltare în toate domeniile, pentru ca viaţa oamenilor să fie mai bună cu fiecare zi. Iar pentru aceasta PDM trebuie să tindă să se diversifice, să fie mai puternic. Cât despre negocierile pe care le poartă PDM pentru alegerea unui nou guvern, liderul democrat a subliniat că este în continuare pe poziţia că Republica Moldova are nevoie de un guvern cu oameni care nu s-au compromit şi care ţin calea integrării europene.

Preşedintele de onoare al PDM, Dumitru Diacov, a spus că partidul a încercat dintotdeauna să fie o punte dintre două extreme care divizează societatea şi o instigă la ură şi duşmănie. „Trebuie să emanăm stabilitate. Trebuie să creăm condiţii pentru ca oamenii să trăiască mai bine, pentru ca tinerii să nu plece peste hotare”, a mai spus politicianul.

Rezoluţia votată mai prevede identificarea candidaţilor pentru primăriile suburbiilor municipiului Chişinău şi a deputaţilor în Parlament din circumscripţiile Chişinăului.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite