Ciobotariu al 31-lea? Dacă nu bate la Severin, antrenorul Iaşiului va fi demis

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liga devoratorilor de antrenori, cum poate fi numită competiţia internă din România, se pregăteşte să facă o nouă victimă.

Liviu Ciobotariu, antrwenorul lui CSMS Iaşi, va fi dat afară dacă echipa sa nu bate sâmbătă, la Severin. ""După înfrângerea cu Viitorul Constanţa, am stat de vorbă cu antrenorul Liviu Ciobotariu şi cu cei din conducerea clubului. Eu ţin la «Ciobi» dar el ştie foarte bine că orice antrenor depinde de rezultatele obţinute. Am decis împreună cu forul de conducere al echipei să-i mai dăm o şansă. Dacă nu batem la Severin, ne despărţim de Ciobotariu", a spus Gheorghe Nichita, primarul iaşiului şi cel care se ocupă de destinele echipei.

Edilul a precizat că în acest moment nu are un posibil înlocuitor pentru Ciobotariu. "Am creat echipei toate condiţiile pentru partida cu Turnu Severin. Vor face deplasarea vineri, cu avionul, până la Timişoara, după care cu autocarul până la Turnu Severin. Am decis să le majorăm şi primele de victorie. Acum totul depinde de ei. Nu avem încă un posibil înlocuitor pentru Ciobotariu deoarece eu cred că echipa are valoare şi poate câştiga la Severin. Dacă nu va fi aşa, vom vedea după acest meci", a completat Nichita.

Schimbarea lui Ciobi ar fi a 31-a schimbare de antrenor în acest sezon din Liga 1

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite