Nicolae Eşanu critică scenariile de dizolvare a Parlamentului prezentate de Sergiu Litvinenco: „Chiar mă întreb ce au fumat”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fostul viceministru al Justiţiei Nicolae Eşanu
Fostul viceministru al Justiţiei Nicolae Eşanu

Ex-viceministrul Justiţiei, Nicolae Eşanu, actual consilier al prim-ministrului Ion Chicu, critică scenariile propuse de către deputatul PAS Sergiu Litvinenco prin care ar putea fi posibil de dizolvat Parlamentul pentru a provoca alegeri parlamentare anticipate.

„Chiar mă întreb ce au fumat cei care spun că Parlamentul ar putea fi dizolvat în rezultatul manevrelor preşedintelui, care ar refuza timp de trei luni să desemneze un candidat pentru funcţia de prim-ministru sau împreună cu unul sau mai mulţi complici organizează un spectacol, care nu ar permite să se ajungă la vot în Parlament. Şi păcat că nu avem posibilitatea să ascultăm ce ar spune aceleaşi persoane, dacă un preşedinte care nu le place ar încerca să facă asemenea manevre”, a scri Nicolae Eşanu pe Facebook. 

Deputatul PAS Sergiu Litvinenco a reiterat poziţia formaţiunii sale că există doar două scenarii pentru a provoca alegeri parlamentare anticipate. Într-o postare pe Facebook, deputatul a prezentat în detalii cele două scenarii.

Precizăm că în campania electorală pentru prezidenţiale, Maia Sandu a declarat că va face tot posibilul pentru a provoca alegeri parlamentare anticipate, pentru că actualul Parlament nu ar mai fi reprezentativ.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite