Mocanu: Pe Dodon l-a adus la preşedinţie agentura rusească din Moldova. Să nu credeţi că el nu va cere referendum pentru împuterniciri suplimentare

Mocanu: Pe Dodon l-a adus la preşedinţie agentura rusească din Moldova. Să nu credeţi că el nu va cere referendum pentru împuterniciri suplimentare

FOTO colaj

Liderul Partidului Mişcarea Populară Antimafie, Sergiu Mocanu, a declarat miercuri, 23 noiembrie, că noul preşedinte ales al Republicii Moldova, Igor Dodon, a ajuns în această funcţie cu ajutorul agenturei ruseşti din Moldova, iar socialistul nu se va limita doar la atribuţiile pe care le are şeful de stat la moment.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Aşa cum v-am mai spus, pe Dodon l-a adus agentura rusească din Republica Moldova, care în virtutea faptului că nu a fost lustraţie în Moldova, stă toată în poziţiile lor”, a subliniat Mocanu.
 
Politicianul afirmă că pericolul care există acum, este tulburarea în continuare a apelor în ţară, iar faptul că avem un preşedinte ales de popor, nu înseamnă că vom avea stabilitate. 
 
„Dodon va veni acum cum a venit Lucinschi altă dată..Lucinschi nu mai putea să-şi promoveze memorandumul Primacov cu Parlamentul care era. El a pornit atunci să-şi capete împuterniciri suplimentare. Dumneavoastră credeţi că acum Dodon nu va veni să ceară referendum de la popor pentru împuterniciri suplimentare?”, a menţionat fostul deputat.
 
Sergiu Mocanu a făcut aceste afirmaţii în cadrul emisiunii sale de pe Youtube.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările