Traficul pe Podul Prieteniei Giurgiu-Ruse se va desfăşura pe o singură bandă până la sfârșitul lunii mai

0
Publicat:

Până la sfârșitul lunii mai, traficul pe Podul Prieteniei Giurgiu-Ruse, Bulgaria, se va desfăşura pe o singură bandă pe tot parcursul lunii mai, ca urmare a unor lucrări de reparaţii pe care partea bulgară le efectuează la un rost de dilataţie la partea de pod pe care o are în administrare.

Podul Prieteniei. FOTO Anca Cernat / Poliția de Frontieră
Podul Prieteniei. FOTO Anca Cernat / Poliția de Frontieră

„Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu a fost informat în cursul zilei de astăzi, prin Centrul Comun de Contact, cu privire la faptul că în perioada 13-31 mai 2024, autoritățile bulgare efectuează lucrări de reparare a unui rost de dilatație a podului dintre Ruse și Giurgiu pe partea de pod care se află în administrarea acestora”, a precizat, luni, într-un comunicat, Poliția de Frontieră.

Activitățile de reparații se vor efectua pe timpul zilei, circulația în zonă desfășurându-se pe o bandă cu regim de trecere, reglementată prin indicatoare rutiere și semnalizatoare.

„Având în vedere că traficul prin P.T.F Giurgiu se va desfășura cu dificultate, menționăm faptul că la nivelul instituţiei au fost luate toate măsurile astfel încât să se asigure un trafic fluent prin punctul de trecere”, se mai arată în comunicat.

Recomandări

Poliția de Frontieră recomandă șoferilor să utilizeze şi celelalte puncte de trecere de la granița cu Bulgaria și să consulte aplicaţia Trafic on-line, disponibilă pe site-ul Poliției de Frontieră – www.politiadefrontiera.ro care îi ajută să își reconfigureze traseul printr-un punct mai puțin tranzitat.

Această aplicaţie prezintă o medie a timpilor de aşteptare în punctele rutiere de trecere a frontierei pentru anumite intervale de timp.

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite