Ilan Şor: Viaţa în Moldova va fi din ce în ce mai scumpă. Nu mai răbdaţi, ieşiţi în stradă pe 16 aprilie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ilan Şor
Ilan Şor

Liderul Partidului ŞOR, Ilan Şor, susţine că protestul de sâmbătă, 16 aprilie, nu este al său sau al Partidului ŞOR, ci al celor care s-au săturat de scumpiri şi de viaţa provocată de actuala guvernare. Potrivit lui, este protestul celor care vor să trăiască bine, care vor salarii şi pensii decente, tarife normale pentru gaze şi alte servicii, care vor ca statului să-i pese de cetăţeni.

Ilan Şor îndeamnă toţi cetăţenii să iasă în stradă şi să acţioneze ferm împotriva celor care nu urmăresc decât să condamne poporul la foame.

„Nu mai putem asista pasiv la ceea ce se întâmplă în ţară. Îi indemn pe toţi cetăţenii să acţioneze ferm. Toată lumea este aşteptată la protestul din 16 aprilie, la ora 11:00. Manifestaţia va fi organizată simultan, în toate localităţile din ţară, în faţa centrelor administrative, la Chişinău - în faţa preturilor, astfel încât toţi cetăţenii să-şi poată exprima liber punctul de vedere, indiferent de viziunile politice şi de limba pe care o vorbesc. Cu cât vom fi mai mulţi, cu atât mai multe şanse avem să fim auziţi şi să scăpăm mai repede de nemernicii de la guvernare. Dacă nu ieşim astăzi, mâine va fi târziu”, a declarat Ilan Şor, pe pagina sa de Facebook.  

De asemenea, Ilan Şor a avertizat că viaţa în Republica Moldova va fi şi mai scumpă decât este acum, dar nu şi pentru exponenţii PAS.

„Toate categoriile de populaţie deja trăiesc din ce în ce mai greu, din cauza creşterii preţurilor. O duc bine, însă, deputaţii PAS, membrii acestei formaţiuni şi cei ai Guvernului. Ei şi-au majorat salariile, iau mită, toţi ştiu despre asta, unii primesc mai mult, alţii mai puţin, în funcţie de cât au nevoie. În esenţă, sunt corupţi. Sunt mai corupţi chiar decât cei pe care îi învinuiesc de acte de corupţie. 40 de deputaţi ai PAS sunt milionari, deşi strigau că vin din popor. În Moldova s-a instaurat un regim totalitar, care a sufocat toate sferele de activitate. Cei care mai cred că lucrurile se vor schimba în bine, se înşală”, a mai afirmat Ilan Şor.

Reamintim că Ilan Şor şi echipa Partidului „ŞOR” au venit de mai multe ori cu propuneri şi soluţii de îmbunătăţire a situaţiei din ţară. Printre acestea se numără acordarea cetăţenilor a unui ajutor unic de 10 de mii de lei, pentru a depăşi mai uşor crizele, compensarea integrală a diferenţei de tarif pentru gazele naturale şi energia electrică, reducerea cu 50% a accizelor pentru carburanţi, precum şi a cotei TVA. Toate propunerile au fost, însă, ignorate de majoritatea parlamentară a PAS, de guvernul instaurat de acest partid, dar şi de preşedintele Maia Sandu.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite