Dodon speră că „puterea” lui Putin va fi direcţionată spre „intensificarea rolului Rusiei pe arena internaţională”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Igor Dodon i-a adresat un mesajl de felicitare omologului său rus, Vladimir Putin, cu prilejul zilei sale de naştere. Şeful statului a declarat că are convingerea că „experienţa, energia şi puterea dlui Putin vor fi direcţionate în continuare spre atingerea unor obiective înalte de dezvoltare şi modernizare a ţării, sporirea bunăstării cetăţenilor ruşi, intensificarea rolului Rusiei pe arena internaţională”.

„Reiterez disponibilitatea de a continua realizarea în comun a agendei bilaterale încărcate şi îmi exprim încrederea că relaţiile moldo-ruse se vor consolida şi se vor dezvolta în spiritul parteneriatului tradiţional şi al respectului reciproc în beneficiul statelor şi popoarelor noastre”, a scris Igor Dodon într-o postare pe Facebook.

Amintim că de când a preluat funcţia de preşedinte al Republicii Moldova, cele mai frecvente vizite în afara ţării ale lui Igor Dodon au fost în Federaţia Rusă. La capitolul întrevederi bilaterale, cele mai multe, peste zece, au fost cu liderul de la Kremlin, Vladimir Putin.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite