Andrei Năstase reclamă faptul că poliţia tolerează să fie denigrat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO FGacebook
FOTO FGacebook

Liderul Partidului Politic „Platforma Demnitate şi Adevăr” (PPPDA) Andrei Năstase reclamă că acţiunile de denigrare a imaginii sale au continuat şi luni, 31 iulie, după ce duminică, 30 iulie, în centrul capitalei, înainte de protest, au fost împrăştiate pliante care îl denigrau. Potrivit lui Andrei Năstase, noaptea trecută, în centrul capitalei, au fost instalate urne mobile cu mesaje care-l pun în situaţii jenante, transmite IPN.

În cadrul unui briefing de presă susţinut luni, 31 iulie, în faţa Ministerului Afacerilor Interne (MAI), Andrei Năstase a declarat că acţiunile de denigrare a imaginii sale sunt sub umbrela poliţiei, la comanda liderului democrat Vlad Plahotniuc, prin intermediul ministrul de interne Alexandru Jizdan. Potrivit liderului PPPDA, chiar dacă nu are încredere în forţele de ordine, a depus o sesizare la poliţie, pentru a aduna probe şi a demonstra că oamenii legii nu lucrează în interesul cetăţenilor.

Liderul PPPDA a amintit despre faptul că anterior a mai fost supus unor campanii de denigrare, a sesizat poliţia, care însă nu a întreprins nimic. Şi de această dată Andrei Năstase spune că a sesizat organele de drept şi a cerut să fie investigat cazul, unde şi cine a dat comandă ca aceste materiale denigratoare la adresa sa să fie tipărite.

După acţiunile de ieri şi de azi, politia a anunţat că s-a autosesizat şi că investighează circumstanţele.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite