Ion Ştefăniţă, demis de la şefia Agenţiei de Inspectare şi Restaurare a Monumentelor

Ion Ştefăniţă, demis de la şefia Agenţiei de Inspectare şi Restaurare a Monumentelor

Ion Stefanita FOTO IPN

Ion Ştefăniţă a fost eliberat din funcţia de director interimar al Agenţiei de Inspectare şi Restaurare a Monumentelor. El a scris pe pagina sa de Facebook că a primit un mesaj de la Ministerul Culturii să se prezinte la Serviciul resurse umane de la minister pentru a lua cunoştinţă, sub semnătură, cu ordinul emis.

Ştiri pe aceeaşi temă

„După 12 ani de interimat al funcţiei, mâine este ultima mea zi de lucru în cadrul Agenţiei de Inspectare şi Restaurare a Monumentelor. Îi urez următorului manager general al AIRM succese în realizarea a cât mai multe fapte bune pentru domeniul culturii, patrimoniului cultural-istoric din Republica Moldova”, a scris Ion Ştefăniţă. Contactată de IPN, Ioana Isac, responsabilă re relaţiile cu presa la Ministerul Culturii, a confirmat semnarea, de către ministrul Sergiu Prodan, a ordinului de eliberare din funcţie a lui Ion Ştefăniţă. Alte detalii la acest subiect vor fi oferite Ion Ştefăniţăva face cunoştinţă cu ordinul emis.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările