Caz terifiant la Nisporeni. Un nou-născut, salvat după ce a fost abandonat într-0 vie şi lăsat să moară

Caz terifiant la Nisporeni. Un nou-născut, salvat după ce a fost abandonat într-0 vie şi lăsat să moară

Poliţiştii au solicitat imediat intervenţia medicilor, copilaşul primind toate îngrijirile necesare, iar la scurt timp a fost găsită şi o mămică care are bebeluş de 5 luni şi care a alăptat micuţul abandonat. După ce a mâncat minute în şir, micuţul a fost transportat la Spitalul Raional din Nisporeni, pentru îngrijiri medicale.

Un nou-născut a fost salvat în seara de luni, 6 iulie, după ce a fost abandonat într-o viţă-de-vie din satul Cristeşti, raionul Nisporeni, de către mama micuţului, în vârstă de 31 de ani, care a născut în câmp.

Ştiri pe aceeaşi temă

Copilul a stat câteva ore la soare până a fost găsit de către o femeie de 54 de ani, care a alertat imediat Poliţia. 

La scurt timp, oamenii legii au identificat mama nou-născutului, care este din satul Chetroşeni, raionul Hînceşti. Aceasta a comunicat oamenilor legii că în timp ce se afla în câmp „cu ziua” a simţit dureri abdominale. S-a pornit spre casă, dar a mers vreo 30 de metri şi a născut pe deal. 

Tânăra le-a spus poliţiştilor că şi-a abandonat copilul din lipsa resurselor financiare şi de teama că nu va avea cu ce să îl crească. Femeia mai are la întreţinere patru copii minori.

La moment, oamenii legii stabilesc toate circumstanţele cazului.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: