VIDEO Strigăt de ajutor al unui tânăr de 22 de ani bolnav de leucemie. „350.000 de euro - oare ăsta să fie preţul vieţii mele?“

VIDEO Strigăt de ajutor al unui tânăr de 22 de ani bolnav de leucemie. „350.000 de euro - oare ăsta să fie preţul vieţii mele?“

Alex Moisi are nevoie de transplant pentru a trăi FOTO Captură video

Tânărul a lansat în mediul online un strigăt de ajutor în bătălia pe care o duce, de mai bine de un an, cu o boală nemiloasă.

Alex Moisi a fost diagnosticat în februarie 2019 cu leucemie acută limfoblastică. Muncea în Italia, pentru a pune deoparte banii care să îi permită să-şi finanţeze proiectul muzical la care visează de atâta timp, când a început să se simtă rău, slăbit. Iniţial a crezut că e răcit, însă în zilele ce au urmat, starea lui s-a înrăutăţit.

Rezultatele analizelor amănunţite i-au confirmat că situaţia era una cu adevărat delicată. De atunci, Alex a urmat un tratament agresiv cu citostatice şi imunoterapie, însă boala a continuat să pună stăpânire pe trupul său. În România i s-a spus că nu mai există niciun tratament care să îl ajute. A găsit, în schimb, o soluţie la o clinică din Germania, însă costurile sunt mult peste posibilitatăţile sale financiare. Prin urmare, speranţa lui stă în oamenii cu suflet mare, care i se pot alătura în această luptă grea.

Aşa s-a născut videoul "Viaţa ta cât costă?", în care Alex îşi spune povestea şi cere ajutor. "Nu credeam vreodată că strângerea banilor pentru tratamentul meu va deveni o provocare şi o problemă mai mare decât leucemia în sine. Acesta este strigătul meu de ajutor", spune Alex, explicând că tratamentul îl costă 200.000 de euro, iar transplatul, alţi 150.000 de euro. "Acesta este preţul şansei mele la viaţă, în cazul fericit în care pe parcurs nu apare nicio complicaţie. Nu credeam că o să mă întreb asta vreodată, dar oare chiar ăsta să fie preţul vieţii mele? E trist, e real. M-am gândit la soluţii... nu ştiu în ce măsură voi fi ajutat de statul român pentru acoperirea tratamentului, de asta vă rog din suflet să mă ajutaţi. Ca mulţumire, vă promit că voi rămâne la fel de pozitiv şi că la final, fiecare bănuţ strâns în plus va fi donat mai departe către cineva care la rândul său duce o luptă sau are nevoie de ajutor. Succesul este eşecul care mai încearcă o dată", este mesajul pe care şimleuanul îl adresează celor care vor şi pot să îl ajute să strângă banii necesari.

Cei care vor să doneze pentru tânărul şimleuan o pot face în contul "Sprijin pentru Alex"

Titular cont: MOISI LOREDANA-IOANA
Cont RON: RO38BTRLRONCRT0283341502
Cont EURO: RO15BTRLEURCRT0283341501
Cont LIRE: RO70BTRLGBPCRT0283341501
Cont DOLARI: RO19BTRLUSDCRT0283341501
Cont REVOLUT: +40 (744) 923 615

Mai puteţi citi:

Mobilizare pentru salvarea vieţii unui tânăr de 22 de ani, diagnosticat cu leucemie. „Asta e provocarea mea, nu o boală“

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările