Vacanţa de 1 mai şi de Paşti vine mai repede cu o zi!

Vacanţa de 1 mai şi de Paşti vine mai repede cu o zi!

Copiii iau vacanţă marţea viitoare FOTO Arhivă

Elevii şi copiii de la grădiniţe vor merge săptămâna viitoare la cursuri o singură zi, mai exact luni, 29 aprilie,  după ce conducerea Inspectoratului Şcolar a decis ca marţi, 30 aprilie, să fie organizate cercurile pedagogice pe specialităţi, activităţi la care, de regulă, copiii nu participă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Şcolar, Marcel Lucaciu, cercurile pedagogice pe specialităţi aferente semestrului al II-lea al acestui an şcolar vor avea loc marţi, 30 aprilie. Prin urmare, elevii din Sălaj vor fi intra mai repede cu o zi în minivacanţa de 1 mai, care se continuă anul acesta cu liberele de Paşti. Astfel, ei vor sta acasă de marţi, 30 aprilie, până luni, 6 mai, inclusiv, urmând să se întoarcă la şcoală abia de marţi, 7 mai.

Zilele libere de 2 şi 3 mai, acordate suplimentar de guvern la cererea operatorilor din turism, trebuie recuperate. Majoritatea unităţilor de învăţământ au decis să îşi prelungească programul zilnic cu câte o oră pentru a nu-i aduce pe copii la şcoală sâmbăta.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările