FOTO Imagini terifiante de la accidentul cu şase victime din Vaslui: „Rar îţi este dat să vezi aşa ceva”

FOTO Imagini terifiante de la accidentul cu şase victime din Vaslui: „Rar îţi este dat să vezi aşa ceva”

Imaginile surprinse la accidentul produs în seara de 26 octombrie în judeţul Vaslui sunt cutremurătoare, impactul dintre autoturisme fiind deosebit de violent.

Ştiri pe aceeaşi temă

Deşi nu au stabilit dinamica şi cauzele producerii tragediei, imaginile surprinse la faţa locului arată că viteza a contribuit la impactul teribil. 

Două dintre autoturismele implicate s-au lovit frontal, una dintre maşini rămânând suspendată pe cupolă pe maşina care circula din direcţia Bârlad-Vaslui. Si cel de-al treilea autoturism, care a ieşit de pe sosea, oprindu-se la câteva zeci de metri distanţă pe câmp, a fost distrus. De altfel, una dintre victimele decedate, fetiţa de 3 ani se afla în maşina care s-a răsturnat pe câmp.

Martorii care s-au aflat în zonă au afirmat că tragedia produsă face parte din categoria acelor accidente care ar trebui să revizuiască conduita tuturor celor care se urcă la volan. ”Rar îţi este dat să vezi aşa ceva”, a subliniat unul dintre martorii ajunşi la faţa locului.

O fetiţă de trei ani şi un tânăr de 27 de ani au murit pe loc în urma impactului devastator. Alte patru victime: un bebeluş de 9 luni, părinţii acestuia (mama 30 ani, tatăl 31 ani), şi un bărbat de 54 de ani au fost grav răniţi fiind transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale.

Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările