UPDATE/VIDEO Protestul diasporei, organizat şi la Timişoara. Mii de oameni adunaţi în Piaţa Victoriei

UPDATE/VIDEO Protestul diasporei, organizat şi la Timişoara. Mii de oameni adunaţi în Piaţa Victoriei

Peste o mie de timişoreni adunaţi la protestul diasporei din Timişoara

Timişorenii sunt aşteptaţi vineri seara de la ora 19.00, în Piaţa Operei pentru un nou protest #rezist. Chiar dacă liderii mişcărilor civice care au organizat până acum protestele de la Timişoara s-au dus la Bucureşti, timişorenii s-au adunat în Piaţa Operei să fie solidari cu românii din diaspora care protestează în Capitală.

UPDATE: Aproximativ 6.000 de oameni adunaţi în Piaţa Operei din Timişoara au scandat împotriva PSD, a Guvernului Dăncilă şi a lui Liviu Dragnea. Oamenii au pornit în marş prin oraş. UPDATE: Aproximativ o mie de timişoreni sunt adunaţi în Piaţa Operei din Timişoara pentru a fi solidari cu românii din diaspora care protestează în Bucureşti.

Vineri, 10 august, ora 19.00. Este data la care timişorenii sunt aşteptaţi la protestul faţă de actuala coaliţie de guvernare. Reprezentanţii Iniţiativei Timişoara, organizatorii protestelor de până acum de la Timişoara, s-au deplasat la Bucureşti, mitingul de vineri seara de la Timişoara fiind anunţat printr-un eveniment pe Facebook creat de pe pagina Pacala Back. „Credem în drepturile cetatenilor, dreptul de a protesta pasnic, fara violenta, impreuna cu copii!”, este motto-ul Pacala Back. Pe pagina de Facebook a evenimentului s-au declarat interesaţi de protest 3.600 de oameni şi au spus că vor participa 1.300.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: