Propagandă PSD în şcolile din Lugoj. „Directoarele care au permis aşa ceva vor trebui să dea explicaţii”

Propagandă PSD în şcolile din Lugoj. „Directoarele care au permis aşa ceva vor trebui să dea explicaţii”

Femeile din PSD Lugoj au împărţit cadouri în prima zi de şcoală FOTO Facebook/Lugojeanul

Aura Danielescu, şefa Inspectoratului Şcolar Timiş, a criticat dărnicia colegelor de partid de la PSD Lugoj, pentru că acţiunile politice sunt interzise în şcoli.

Ştiri pe aceeaşi temă

În prima zi a anului şcolar, membrele organizaţiei de femei din PSD Lugoj, au postat pe Facebook fotografii de la Şcoala Generală nr.4 şi Centru Şcolar “Alexandru Roşca”, unde au participat la festivităţi şi au dat pacheţele cu dulciuri şi rechizite copiilor. 
 
”Ziua de azi reprezintă un nou capitol în viaţa copiilor care au păşit pentru prima dată pe băncile şcolii! Respectând tradiţia, OFSD Lugoj a fost alături de elevii claselor pregătitoare de la Şcoala Generală nr. 4 Lugoj, oferindu-le cu drag mici cadouri constând în dulciuri şi rechizite, precum şi alături de copiii de la C.S.E.I. Roşca Lugoj. Mulţumim pentru invitaţie doamnelor directoare ale celor două instituţii de prestigiu! Urăm mult succes copiilor, cadrelor didactice şi părinţilor în noul an şcolar precum şi în întreaga viaţă!”, au postat, pe Facebook, femeile de la Organizaţia Femeilor Social-Democrate Lugoj.
 
Aura Danielescu, şefa Inspectoratului Şcolar Timiş, cumnata fostului premier Sorin Grindeanu, a criticat acţiunea colegelor de partid, pentru că acţiunile politice sunt interzise în şcoli. 
 
 “Nu au voie să facă aşa ceva. L-am sunat şi pe domnul preşedinte al Consiliului Judeţean Timiş. Mi-a spus şi el că le-a spus să se potolească şi să nu mai facă astfel de acţiuni, că nu facem acţiuni politice în şcoli. Directoarele care au permis aşa ceva vor trebui să dea explicaţii. Scrie clar în regulamentul de organizare şi funcţionare că astfel de lucruri sunt interzise. Cei de la Roşca insistă că la ei nu au adus nimic, la Şcoala 4, doamna Sârbu a zis că doamnele alea au venit şi au lăsat pachetele pe băncuţele copiilor şi că au fost la deschidere acolo, dar nu au deschis gura. Am întrebat-o ce au ştiut copiii despre dulciurile din pachete. Mi-a spus că au aflat că sunt de la nişte doamne de la Primăria Lugoj. Ziua asta e specială, e a copiilor, nu le-o luăm, nu le-o furăm, nici eu, nici nimeni!”, a spus Aura Danielescu, pentru Lugojeanul.ro.
 
citeste totul despre: