Târgul auto din Târgu Jiu a fost închis din DSP Gorj

Târgul auto din Târgu Jiu a fost închis din DSP Gorj

Activitatea târgului auto a fost suspendată

Târgul auto din municipiul Târgu Jiu a fost închis de către Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Gorj, după ce s-a constat că nu avea autorizaţie de funcţionare.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Târgul unde se adunau mii de persoane nu mai poate funcţiona. Acesta şi-a schimba proprietarul, iar noua firmă care-l administrează nu are autorizaţie de funcţionare. 
„Activitatea târgului auto a fost suspendată până la remedierea deficienţelor. Trebuie, în primul rând, obţinută autorizaţia de funcţionare“, a spus Narcis Stoian, directorul DSP Gorj. De asemenea, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Gorj a aplicat o amendă de 4.000 de lei: „În cadrul acţiunilor pt prevenirea răspândirii COVID 19, poliţiştii de investigare a criminalităţii economice au amendat cu 4.000 lei societatea comercială care deţine târgul săptămânal, pentru lipsa acordului autorităţilor pentru a funcţiona“, a precizat Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj.
 

Plan de măsuri

 
De asemenea, DSP Gorj a stabilit un plan de măsuri în vederea combaterii răspândirii infecţiilor cu noul coronavirus. Pentru că în târg se adună un număr foarte mare de persoane, trebuie luate o serie de măsuri pentru a se stabili anumite circuite deoarece riscul este ridicat. „A fost dispus un plan de măsuri care trebuie să fie respectat“, a mai spsu directoruil DSP Gorj. 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: