Târgu-Jiu: Şoferul, accidentat grav de către medicul Iliescu, a fost internat la Clinica din Timişoara

Târgu-Jiu: Şoferul, accidentat grav de către medicul Iliescu, a fost  internat la Clinica din Timişoara

Radu Deteşan va fi operat la ambele picioare la Clinica Ortopedie din Timişoara

Radu Deteşan, de 48 de ani din Schela, a fost internat la Clinica Ortopedie din Timişoara, din cauza rănilor profunde la ambii genunchi. Medicii îl vor supune astăzi unor intervenţii chirurgicale. Bărbatul a fost rănit, ieri, în urma unui accident de circulaţie, produs de medicul psihiatru, Gabriel Iliescu, pe DJ 664 în comuna gorjeană Turcineşti. 

Victimele accidentului, în care a fost implicat medicul psihiatru, Gabriel Iliescu, sunt încă în stare de şoc. Doi dintre răniţi, Grigore Udrescu, de 58 de ani şi Cosmin Buruţa, 36 de ani din comuna Schela, au fost internaţi azi-dimineaţă la secţia Ortopedie-Traumatologie din cadrul Spitalului Judeţean „Tudor Vladimirescu“ din Târgu-Jiu. „Udrescu are fracturi la antebraţe şi trebuie operat, iar bărbatul de 36 de ani prezintă fractură la gambă. După ce va fi efectuată radiografia ne vom da seama dacă îl vom opera sau nu“, a declarat astăzi Ion Dascăl, medic ortoped. Cel mai grav este şoferul Opelului în care a intrat autoturismul BMW, condus de către medicul psihiatru, Gabriel Iliescu. Radu Deteşan, de 48 de ani din Schela s-a ales cu fracturi grave la ambii genunchi. Acesta a fost transportat azi-dimineaţă la Secţia Ortopedie din Timişoara pentru intervenţii chirurgicale.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: