FOTO Medicul originar din Târgu Jiu găsit mort în spitalul din Châteauroux, din Franţa, a fost înmormântat

FOTO Medicul originar din Târgu Jiu găsit mort în spitalul din Châteauroux, din Franţa, a fost înmormântat

Simona Zahan a fost înmormântată în comuna Scoarţa

Simona Larisa Zahan, medicul care a fost găsit mort în camera de gardă a spitalului din Châteauroux, din Franţa, în cadrul căruia lucra, a fost înmormântată, astăzi, în localitatea Scoarţa, din judeţul Gorj.

Ştiri pe aceeaşi temă

Simona Larisa Zahan a fost condusă, astăzi, pe ultimul drum. Medicul din Târgu Jiu, care lucra în spitalul din localitatea Châteauroux , din Franţa, a fost înmormântat în comuna Scoarţa. Trupul neînsufleţit a fost transportat de la capela din Cimitirul Municipal din Târgu Jiu, unde a fost depus după ce a fost adus din Franţa, la cimitirul din comuna Scoarţa. Familia, rudele, prietenii şi sătenii  au fost afectaţi de cele întâmplate şi nu se aşteptau la un asemenea sfârşit pentru Simona, pe care o cunoşteau ca o femeie cu o voinţă puternică. „Nu mă aşteptam la aşa ceva. O cunosc pe Simona de mică, atunci când venea în vacanţe la bunici, la Scoarţa. Era o fata cuminte, preocupată cu învăţătura. Nu se gândea nimeni că duce o viaţă grea acolo, în Franţa", a spus o localnică din Scorţa.

„Nu cred că s-a sinucis“

Familia nu a vrut să comenteze în niciun fel cele întâmplate. Doar soţul a spus, în urmă cu două zile, că poliţia din oraşul francez a deschis o anchetă pentru a face lumină, dar a precizat că nu s-a efectuat necropsia pentru a se constata dacă Simona şi-a injectat o substanţă letală, aşa cum au spus jurnaliştii francezi, pentru că această procedură nu se efectuează în Franţa. Apropiaţii spun că Simona a murit ca urmare a epuizării: „A muncit până când nu a mai putut. Era o femeie foarte muncitoare. Nu cred că s-a sinucis, ci, pur şi simplu, a murit pentru că organismul a cedat din cauza suprasolicitării“. 

Simona a lăsat în urma ei un băieţel în vârstă de şase ani şi un soţ îndurerat, care urmase o specializare în Franţa tot în domeniul medical. 

Simona, un medic exemplar

Simona lucra ca medic anestezist la spitalul din Châteauroux. Colegii români ai gorjencei spun că tragica întâmplare s-a produs după ce aceasta muncise 78 de ore într-o săptămână. Aceştia erau revoltaţi pentru că erau supuşi unui efort supraomenesc şi au spus că Simona era un medic exemplar. 

Citeşte şi 

 

 

Simona Zahan a fost condusă pe ultimul drum

Imagini din aceeasi galerie
  • Simona Zahan a fost condusă pe ultimul drum
  • Medicul din Târgu Jiu a fost plâns de familie, dar şi de sătenii din Scoarţa 
  • Simona Zahan a fost înmormântată în cimitirul din comuna Scoarţa 
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările