VIDEO FOTO Parcul Chindiei se schimbă la faţă

VIDEO FOTO Parcul Chindiei se schimbă la faţă

Săptămâna viitoare, angajaţii primăriei vpr reamenaja şi pontonul de pe lacul Chindiei

De azi, cei care aleg să se plimbe în cel mai mare parc din Târgovişte pot observa bănci proaspăt vopsite, coşuri de gunoi şi ghivece noi. De asemenea, Direcţia de Salubritate a schimbat şi stâlpii de iluminat, iar toate cablurile au fost îngropate în pământ.

 
„Suntem în luna curăţeniei şi astăzi dăm un nou exemplu de cum se face treabă la Târgovişte. Parcul Chindiei este unul dintre simbolurile oraşului nostru, locul unde fiecare târgoviştean a venit cel puţin o dată, dacă nu în fiecare săptămână. Este un loc cu care ne mândrim. Am început să schimbăm ghivecele, cu unele ecologice, care au un aspect modern. De asemenea, a fost schimbată toată instalaţaia electrică din parc. Nu mai există niciun cablu electric care să traverseze parcul. Avem 40 de stâlpi noi de iluminat, o reţea întreagă îngropată în pământ şi care denotă un caracter modern. Am mai schimbat coşurile de gunoi, deocamdată doar pe esplanada principală”, a declarat Gabriel Boriga, primarul Municipiului Târgovişte.

 
Săptămâna viitoare, angajaţii primăriei vpr reamenaja şi pontonul de pe lacul Chindiei.
 
„La Primăria Târgovişte există o echipă care lucrează foarte bine. Parcul va fi modernizat de la an la an, aşa cum am promis. Am schimbat toţi stâlpii de iluminat, am schimbat ghivecele şi coşurile de gunoi. Vom începe şi la ponton lucrările, pentru că avem hidrobiciclete noi şi bărci noi. Mai mult, intenţionăm ca lângă platoul de la Brotăcei, să creem şi alte puncte de atracţie. Mă refer la un orăşel al copiilor, cu nişte figurine la mărime naturală, cum ar fi un Mickey Mouse, un Pluto, un Donald, să creem un centru de atracţie pentru copii, în acea zonă”, a declarat Dănuţ Badea, directorul Direcţiei de Salubritate.

 
„Acest loc ne dorim să fie unul curat, pentru că ţinem foarte mult la acest aspect”, a spus viceprimarul Cirprian Prisăcaru.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: