Padina Fest 2013: A patra ediţie de sport, muzică bună, ecologie şi aventură!

Padina Fest 2013: A patra ediţie de sport, muzică bună, ecologie şi aventură!

Padina Fest organizează în 2013 a treia ediţie a Maratonului Bucegilor, o întrecere tipică de MTB cross country, într-un cadru spectaculos

Padina Fest revine în forţă cu a patra ediţie între 31 iulie şi 4 august 2013 pe Platoul Padina, Munţii Bucegi. Aşa cum ne-au obişnuit organizatorii, pe toată perioada festivalului, ne vom putea bucura de activităţi montane, workshopuri, concerte şi întreceri sportive chiar în inima muntelui.

Ştiri pe aceeaşi temă

 

"Headlinerii concertelor promit un show de zile mari: vineri, 2 august, cel mai exploziv live act balcanic, Dubioza Kolektiv şi formaţia de rock alternativ din Chişinău, Alternosfera, iar sâmbătă vom cânta alături de călătorii Al Jawala şi Urma. În concertele care vor ţine de miercuri până duminică, vor mai întreţine atmosfera Ad Hoc, An Theos, Lights Out, Get Beget, Domino, Rehab Nation, Perfect Zero for Infinity şi mulţi alţii. Dar concertele nu sunt singurele pe care le veţi putea vedea pe scena festivalului. În premieră, la 1500 m altitudine, pe scena Padina Fest, se va juca o piesă adusă de compania de teatru Daya, în regia Chris Simion. Mai multe detalii în curând pe siteul festivalului şi pe http://www.daya.ro/", ne-au declarat organizatorii.
 
Pentru iubitorii ciclismului şi nu numai, Padina Fest organizează în 2013 a treia ediţie a Maratonului Bucegilor, o întrecere tipică de MTB cross country, într-un cadru spectaculos, la altitudine de până la 2000 metri. Pentru amatorii de trail running pregătim a doua ediţie Direcţia Omu, concurs de alergare montană în care participanţii trebuie să atingă vârful Omu, cel mai înalt punct din masivul Bucegi şi să termine cursa înapoi în zona de festival.
 
Scopurile principal al Padina Fest este promovarea munţilor Bucegi şi a turismului la mare altitudine, ridicarea gradului de educare montană şi ecologizarea zonei cu scopul de a conserva patrimoniul natural rămân priorităţile Padina Fest. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările