Containere modulare încălzite, montate în curtea Spitalului Judeţean Târgovişte în locul corturilor de triaj

Containere modulare încălzite, montate în curtea Spitalului Judeţean Târgovişte în locul corturilor de triaj

Corturile de triaj din curtea Spitalului Judeţean Târgovişte vor fi înlocuite cu trei containere modulare încălzite. Anunţul a fost făcut de conducerea CJ Dâmboviţa.

„Am promis de la începutul mandatului de preşedinte al Consiliului Judeţean Dâmboviţa că principala mea prioritate este sănătatea dâmboviţenilor. 
 
Trebuie să facem tot ceea ce este posibil pentru sănătatea oamenilor, iar orice investiţie care aduce un plus în sistemul medical este întotdeauna binevenită. 
 
Ca urmare a angajamentului luat în faţa dâmboviţenilor, trei ansambluri modulare de containere încălzite se montează la această oră la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte.
 
Acestea vin în sprijinul pacienţilor suspecţi sau diagnosticaţi cu COVID-19, care au nevoie de condiţii cât mai bune de aşteptare înainte de a fi preluaţi de medicii spitalului", a precizat pe pagina sa de facebook Corneliu Ştefan.
 
Conform acestuia, până vineri, astfel de spaţii de aşteptare se vor monta la ambulatoriul de specialitate (container cu suprafaţa de 44 mp), în Policlinică şi la Unitatea Primiri Urgenţe (container de 75 mp), dar şi la Secţia de Boli Infecţioase (container de 75 mp).
 
   
Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Dâmboviţa a anunţat, meircuri, că în judeţ au fost înregistrate 162 de noi cazuri de COVID-19, iar rata de infectare este de 3,59 cazuri la mia de locuitori. De la începutul pandemiei au murit 315 persoane care au avut SARS-CoV-2.
 


 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările