Masca de protecţie ar putea deveni obligatorie în 6 localităţi din judeţul Ialomiţa

Masca de protecţie ar putea deveni obligatorie în 6 localităţi din judeţul Ialomiţa

Masca de protecţie, obligatorie în mai multe localităţi din judeţul ialomiţa FOTO Shutterstock

Masca de protecţie ar puteadeveni obligatorie în 6 localităţi din Ialomiţa, ca urmare a creşterii numărului îmbolnăvirilor cu noul coronavirus. COVID-19.

Ştiri pe aceeaşi temă

Astfel, pentru limitarea răspândirii infecţiei, Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Ialomiţa va lua o serie de măsuri, printre care introducerea obligativităţii purtării măştilor de protecţie în spaţiile publice deschise şi aglomerate precum gări, autogări, pieţe, târguri oboare şi în mijloacele de transport în comun, pentru toate persoanele care au împlinit vârsta de 5 ani. Această măsură se aplică în zonele unde incidenţa cazurilor înregistrate în ultimele 14 zile este mai mică sau egală cu 3/1.000 de locuitori. 
 
Măştile trebuie purtate astfel încât să acopere nasul şi gura .În prezent, din analiza prezentată în cadrul Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă de către Direcţia de Sănătate Publică Ialomiţa obligativitatea purtării măştii de protecţie se impune în 6 localităţi din judeţ. Este vorba despre Slobozia, Feteşti, Urziceni, Amara, Moldoveni şi Scânteia. 
 
Vă mai recomandăm şi:
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările