VIDEO  Gigel Ştirbu, fost ministru al Culturii: „Premierul Ponta seamănă cu magistrul său, Adrian Năstase“

VIDEO  Gigel Ştirbu, fost ministru al Culturii: „Premierul Ponta
seamănă cu magistrul său, Adrian Năstase“

Gigel Ştirbu, şeful liberalilor de la Olt, îl atacă pe premierul Ponta... (FOTO: Mugurel Manea)

Odată cu apropierea debutului campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare, în teritoriu se înteţesc atacurile verbale ale unora dintre foştii membri PNL ai cabinetului condus de Victor Ponta. Este şi cazul deputatului Gigel Ştirbu.

Ştiri pe aceeaşi temă

De când nu mai este subordonat al premierului Ponta, deputatul oltean liberal Gigel Ştirbu, ministru al Culturii între decembrie 2013 – februarie a.c., nu pierde nicio ocazie de a-şi ataca fostul şef. Astfel, într-o conferinţă de presă organizată la sediul cabinetului său parlamentar din Slatina în cursul zilei de joi – 24 aprilie, Ştirbu a criticat în termeni duri şi nu s-a sfiit să ironizeze vizita premierului Ponta în judeţul vecin Teleorman, grav afectat de inundaţii în perioada Paştelui, vizită efectuată zilele trecute.

“După modul cum s-a adresat ministrul Apelor cu acel apelativ, se vede clar că premierul este un om care cunoaşte bine zona Olteniei şi că iubeşte această zonă, căreia îi iubeşte şi limbajul, şi modul de adresabilitate către persoanele de sex feminin. Mi mie se pare că, pe zi ce trece, premierul Ponta seamănă cu magistrul său, Adrian Năstase: acelaşi stil de îmbrăcăminte la calamităţi – cu un pulover care face 1.000 de euro şi despre cred că, dacă îl vindea, acoperea pierderile a jumate din satul ăla prăpădit, acelaşi mod de abordare a problemelor…”, a afirmat fostul subaltern pe linie administrativă al premierului Victor Ponta.


Vă mai recomandăm:

VIDEO  La Olt, deputaţii PSD au fost puşi de liberalul Gigel Ştirbu pe „lista ruşinii“

VIDEO  Gigel Ştirbu, fost ministru al Culturii, face declaraţii războinice: “Premierul Ponta ar trebui să-şi dea demisia!”

VIDEO  Gigel Ştirbu a depus jurământul pentru funcţia de ministru al Culturii. Ponta nu a dat mâna cu Antonescu

VIDEO  Cum flirtează cu microfonul viitorul ministru al Culturii, Gigel Ştirbu

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările