Şefa de campanie a lui Nicușor Dan, surprinsă alături controversatul afacerist Matei Păun, care l-ar sponsoriza pe edil FOTO

0
Publicat:

Șefa de campanie a lui Nicușor Dan, Ema Prisca, a fost surprinsă de paparazzi alături de Matei Păun, omul de afaceri care ar fi sponsorizat, parțial, campania publicitară a lui Nicușor Dan, conform investigațiilor de presă.

Ema Prisca, după o întâlnire de lucru cu Matei Păun Foto: MediaFLUX
Ema Prisca, după o întâlnire de lucru cu Matei Păun Foto: MediaFLUX

Ema Prisca, cunoscută în domeniul comunicării și advertisingului autohton și nu numai, cea care l-a ajutat și în 2020 pe Nicușor Dan să câștige primul său mandat, a fost surprinsă de paparazzi MediaFLUX la o întâlnire cu afaceristul Matei Păun, fost șef de campanie al acestuia când a candidat pentru prima oară, în 2016, din partea USB.

Discuțiile dintre cei doi ar fi fost purtate la o terasă de lângă sediul ANAF Sector 2, apoi au continuat și pe trotuar până când, la un moment dat, s-au despărțit. Potrivit publicației citate, care a publicat și câteva imagini, expresiile celor lor denotă că lucrurile au fost cât se poate de serioase.

De altfel, potrivit sursei citate, Prisca continuă munca începută acum patru ani alături de Nicușor Dan, postând recent un mesaj în care a explicat pe larg cum vede ea strategia și modul în care edilul Capitalei ar putea câștiga un nou mandat.

Bătălia pentru București e de fapt între două arhetipuri: un Nicușor cu legea și lucruri făcute ca în Europa și un Piedone pe model mafiot, clanuri, interlopi, săbii, stație motorola. Va învinge cel mai bine reprezentat printre bucureșteni. (Din păcăte, n-am ajuns ca oraș la nivelul în care să alegem între proiecte, soluții)”, a scris Ema Prisca pe Linkedin, distribuind și un videoclip cu Nicușor Dan care se plimba, prin București, însoțit de o studentă la Facultatea de Urbanism, despre care spunea că este unul dintre tinerii care nu au în plan să plece din România.  

După cum a relatat, miercuri, Adevărul, potrivit unei anchete Newsweek, primarul Capitalei, Nicușor Dan, susținut de Alianța Dreapta Unită (USR, PMP, Forța Dreptei) , își face publicitate electorală în București pe panourile Getica OOH SRL, controlată de afaceristul Matei Păun, catalogat de publicația menționată ca având orientări pro-ruse

Diana Stoica, șefa campaniei electorale a USR pe București, a negat existența unei astfel de relații între omul de afaceri și primarul Capitalei.

„Nu am văzut nicio dovadă referitoare la afirmația conform căreia Matei Păun ar fi unul dintre sponsorii candidaturii lui Nicușor Dan pentru un nou mandat la conducerea Primăriei Municipiului București, cu atât mai puțin că ar fi principalul sponsor al acesteia. Mai mult, Nicușor Dan a negat public această presupunere (..) Sprijinul ADU pentru candidatura lui Nicușor Dan are și o componentă financiară dar și alte componente precum strângerea de semnături sau organizarea de evenimente. În ceea ce privește publicitatea stradală, conform contractului, plata se efectuează la finalul perioadei contractuale”, este răspunsul dat de șefa campaniei electorale a USR pe București.  

Totodată, primarul Capitalei a spus în în cadrul emisiunilor televizate că are o relație de prietenie cu omul de afaceri. „Mai dă nişte sfaturi, mai vorbim la telefon. (…) Suntem în acelaşi cerc de prieteni şi între campanii nu ştiu dacă ne vedem de trei ori în patru ani. Ne mai întâlnim la Balcic, la Krapeţ mai degrabă”, a mai afirmat primarul Nicușor Dan despre relația cu Matei Păun, potrivit sursei citate.   

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite