Secretarul-general al PNL Olt şi preşedintele USR Olt sunt oficial noii subprefecţi ai judeţului

Secretarul-general al PNL Olt şi preşedintele USR Olt sunt oficial noii subprefecţi ai judeţului

Hotărârile de numire în posturile de subprefect au fost publicate miercuri-seara, 3 martie 2021, în Monitorul Oficial. Noi subprefecţi sunt politicienii Ana-Maria Ciauşu şi Fănel Bădici

Ştiri pe aceeaşi temă

Numirea secretarului general al PNL Olt - Ana -Maria Ciauşu, de profesie inginer, şi a preşedintelui USR Olt - Fănel Bădici, de profesie economist, în funcţiile de subprefect vin la mai bine de o lună de când numele celor doi se vehiculează pentru cele două funcţii şi de când propunerile formaţiunilor din care fac parte au fost înaintate către structurile centrale. Cei doi îi înlocuiesc, astfel, pe Nicolae Hristescu, susţinut de ALDE, şi pe Octavian Olteanu, susţinut de PNL, care tot astăzi au fost eliberaţi din funcţie. 

O hotărâre de eliberare din funcţie, urmată de una nouă de numire în baza noilor reglementări au fost publicate tot astăzi în Monitorul Oficial şi în ceea ce-l priveşte pe prefectul Florin Homorean.

Vă recomandăm şi: Cum îl ironiza noul prefect al Capitalei pe Nicuşor Dan: „Va dispărea din viaţa politică după patru ani”

Fost poliţist cu studii la o „fabrică de diplome”, numit în funcţia de subprefect la propunerea USR

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările