VIDEO AMNA, primul concert în oraşul natal. Bunica artistei a venit de la ţară să-şi vadă nepoata pe scenă

VIDEO AMNA, primul concert în oraşul natal. Bunica artistei a venit de la ţară să-şi vadă nepoata pe scenă

AMNA a anunţat publicul că în faţa scenei se află bunica sa FOTO: Alina Mitran

Deşi are ani buni de când a cunoscut succesul, artista AMNA a fost invitată pentru prima dată să concerteze în oraşul natal sâmbătă, 20 ianuarie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cristina Andreea Muşat, sau AMNA (33 ani), cum o cunosc fanii, a urcat pentru prima dată pe o scenă din Slatina, oraşul ei natal, sâmbătă, 20 ianuarie 2018, într-un concert organizat de municipalitate la împlinirea a 650 de ani de la prima atestare documentară. Deşi artista este celebră în România, dar şi peste hotare, de mai bine de şase ani - primul ei hit, lansat în colaborare cu Tom Boxer,  „Tell My Whey“, cucerind top-urile în vara 2011- , în oraşul în care s-a născut nu a primit, până acum, nicio invitaţie. Când în sfârşit s-a întâmplat, au venit să o vadă pe scenă atât bunica ei, cât şi unchiul şi mătuşa.

AMNA a fost atât de încântată de faptul că bunica sa a venit de la ţară special pentru acest moment, încât a împărtăşit cu spectatorii acest amănunt.

La final, deşi în mare grabă, artista a făcut o scurtă declaraţie: „Mi-am dorit foarte-forarte mult să cânt în oraşul meu natal. Mă întrebam – măi, de ce nu mă invită slătinenii? Publicul este minunat, aşa cum sunt oltenii noştri. A venit bunica de la ţară, de lângă Slatina, au venit mătuşa şi unchiul meu, care au aflat de concert şi mi-au făcut o mare-mare bucurie“, a spus artista, mărturisind că ajunge mult mai rar decât şi-ar dori să-şi vadă rudele, dar că bunica o vizitează în Bucureşti. „Cel mai mult îmi lipseşte familia, pentru că familia nu poţi s-o cari cu tine în Bucureşti, sau, mă rog, o parte poţi, dar rădăcinile rămân aici, niciodată nu se uită treaba asta“, a declarat AMNA,  precizând că a părăsit Slatina cu aproximativ 20 de ani în urmă, stabilindu-se în Bucureşti, dar că vacanţele şi le-a petrecut întotdeauna în Slatina, alături de verişorii ei, care astăzi, şi aceştia, sunt departe de oraş, alegând Timişoara.

„Cam rar îmi văd rudele, mai mult vin ei la mine. Dânsa (n.r. - bunica), săraca, face mai multe eforturi decât mine, pentru că ştie că mi-e greu să ajung“, a mai spus artista, care a plecat de pe scenă direct la maşină, grăbindu-se să onoreze, în aceeaşi seară, un alt angajament, în alt oraş.

citeste totul despre: