Târgul Carierelor Economice pentru studenţii şi absolvenţii economişti

Târgul Carierelor Economice pentru studenţii şi absolvenţii economişti

Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu organizează în perioada 27-28 februarie Târgul Carierelor Economice, unde pe studenţi şi absolvenţi îi aşteaptă cu o9ferte de muncă 15 angajatori.

Ştiri pe aceeaşi temă

Evenimentul, gândit şi organizat de Asociaţia Alumni a Facultăţii de Ştiinţe Economice, îşi propune să aducă laolaltă angajatori şi studenţi şi absolvenţi din domeniul economic. Sub egida Târgului vor avea loc în data de 26 februarie două sesiuni de training adresate studenţilor, pe tema „Cum să-ţi construieşti un CV de succes”, susţinute de specialişti de la Biroul de Orientare în Carieră a Studenţilor, Consiliere Psihologică şi Alumni al ULBS.

La Târgul Carierelor Economice vor fi prezenţi cu oferte de locuri de muncă circa 15 angajatori, printre care Banca Comercială Carpatica, Bearing Point, BRD, H&H Consulting, Grawe Romania, Mobexpert, Stefanini, Carpatica Asig, Transilvania Broker, Visma, SimBound, CityBank, NaturHouse.

Târgul poate fi vizitat pe 27 şi 28 februarie, între orele 10:00-18:00, la sediul Facultăţii de Ştiinţe Economice din Calea Dumbrăvii Nr. 17.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările