Bărbat mort găsit legat cu lanţuri într-o fântână abandonată. Ipotezele anchetatorilor

Bărbat mort găsit legat cu lanţuri într-o fântână abandonată. Ipotezele anchetatorilor

Bărbatul a fost găsit într-o fântână. FOTO: Presasm.ro

Anchetă de amploare în localitatea Cămârzana, judeţul Satu Mare, după ce poliţiştii au găsit trupul neînsufleţit al unui bărbat într-o fântână. Potrivit datelor din anchetă, bărbatul era legat cu lanţuri, iar corpul acestuia a fost coborât în puţ cu ajutorul a două găleţi pline cu nisip.

Ştiri pe aceeaşi temă


Potrivit Presasm.ro, trupul bărbatului neidentificat încă a fost găsit miercuri, 16 octombrie, într-o fântână abandonată. 
 
„Am fost sesizaţi despre faptul că într-o fântână din localitatea Cămârzana a fost descoperit cadavrul unei persoane de sex masculin. În cauză, sunt suspiciuni de omor, astfel că poliţiştii efectuează cercetări sub directa coordonare a Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare pentru a stabili împrejurările comiterii faptei şi, totodată, pentru identificarea persoanei găsite decedată”, spun poliţiştii.
 
Potrivit anchetatorilor, persoana găsită moartă s-ar putea să fie un bărbat care a fost dat dispărut în cursul anului trecut.

Trupul neînsufleţit al bărbatului a fost depus la morga Spitalului Judeţean Satu Mare în vederea efectuării autopsiei.
 
Citeşte şi
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: