Spectacole de magie şi stand-up comedy pe Transalpina Ski Resort

Spectacole de magie şi stand-up comedy pe Transalpina Ski Resort

Petrecerea de pe Transalpina Ski Resort ţine 3 zile. Foto arhiva Adevarul

Iubitorii sportului alb sunt aşteptaţi la Winter Drop in Summer, eveniment organizat pe pârtia de schi de la Vidra, din judeţul Vâlcea. Pe Transalpina Ski Resort vor avea loc spectacole de magie şi stand up comedy, dar şi concursuri de schi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Petrecerea de pe Transalpina Ski Resort începe vineri şi se încheie duminică după-amiaza. Organizatorii dau asigurări că, în acest moment, există condiţii excelente pentru schi întrucât stratul de zăpadă are o grosime de 30 de centimetri. Turiştii sunt invitaţi să participe la concursuri de schi şi snowboarding, spectacole de magie şi stand up comedy.

Pe pârtia de la Vidra sunt aşteptaţi nu doar schiorii experimentaţi, ci şi amatorii. Evenimentul este organizat în colaborare cu echipa Rider Ready care deschide o tabără de iniţiere şi perfecţionare în snowboarding şi schi. Mai mulţi instructori vor susţine trei sesiuni de demonstraţii şi explicaţii pentru începători. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările