Un primar PSD îşi critică dur colegii de partid: „Pentru Pomohaci şi concerte aveţi bani, pentru vârstnici vreţi bani de la Guvern“

Un primar PSD îşi critică dur colegii de partid: „Pentru Pomohaci şi concerte aveţi bani, pentru vârstnici vreţi bani de la Guvern“

Bebe Ivan, primarul comunei argeşene Băbana FOTO: Pagina personală Facebook

Primarul PSD al comunei argeşene Băbana, Bebe Ivan, a postat pe Facebook o critică dură la adresa multor primari din judeţ, acuzându-i că dau mulţi bani pe zile de comune şi pe concerte cu vedete, dar nu se preocupă deloc de soarta persoanelor vârstnice în perioada coronavirusului, arătând o lipsă de implicare acută şi cerând bani de la Guvern.

Ştiri pe aceeaşi temă

Iată ce a postat primarul Bebe Ivan pe Facebook:

”Citesc câteva interviuri făcute de un ziarist în rândul a 10 primari argeşeni, privind sprijinul persoanelor singure care au împlinit vârstă de 65 ani şi îţi vine să-ţi smulgi părul la aberaţiile lor:

1.De ce trebuie ca CJ Argeş să vă trimită lista acestora când trebuie să le aibă în evidenţă Serviciile Sociale din fiecare primărie sau să le selectaţi din lista electorală?

2.Spuneţi că nu a apărut Metodologia privind sprijinul acestei categorii de persoane?

Dragă edilule, ce-ţi trebuie să colaborezi cu fiecare consilier local şi să se ocupe fiecare în zona de responsabilitate, ce-ţi trebuie să faci o chetă de la prieteni, salariaţi, viceprimar şi primar să cumpăraţi câteva alimente?

Se pare că pentru zilele localităţilor aveţi bani pentru Pomohaci, Enceni şi focuri de artificii, dar pentru această situaţie începeţi să vă văicăriţi, sperând să vă dea Guvernul bani!

De ce nu aţi avut capacitatea de a păstra armonie în consiliile locale să vă puteţi baza pe sprijinul lor nu numai legislativ, ci şi executiv, de ce în ultima perioadă, i-aţi dat afară din partid şi CL?”

 

Dormiţi cu persoanele nevoiaşe în gând, treziţi-vă cu ele în gând!“

 

Iată ce a mai scris pe Facebook primarul Bebe Ivan la adresa celorlalţi primari de comune din Argeş: ”Dragii mei, dormiţi cu aceste persoane (singure, nevoiaşe) în gând, treziţi-vă cu ele în gând!

Apel către partidele politice: Partide politice, acum uniţi-vă, lăsaţi critică, lăsaţi ura şi lauda, că voi aţi face mai bine decât cei care azi guvernează, faceţi mai mult rău şi am ajuns să ne " bucurăm" când un politician este răpus de această boală, este trist dar ADEVĂRAT! Să trecem la treaba şi să fim sănătoşi!

 

Şi-au făcut singuri dispensar, poliţie şi sală de sport

 

În comuna Băbana, voluntariatul este deja o tradiţie. Aşa au fost ridicate de-a lungul anilor: primăria, postul de poliţie şi magazinele. Primăria Băbana le-a oferit celor care au donat bani sau au muncit pe brânci medalii, diplome şi lichior de mure. Primarul Bebe Ivan spune că varianta voluntariatului a fost cea mai rapidă din câte a găsit.

În octombrie 2019, la Băbana a fost finalizată singura sală de sport din mediul rural construită cu bani de la bugetul local. Valoarea investiţiei a fost de 180.000 lei.

În 2015, oamenii din Băbana au construit singuri dispensarul din comună, şi asta pentru că sprijinul de la Guvern întârzia. În autorizaţia de construire, termenul de finalizare era de 24 de luni, iar devizul prevedea un cost de peste 280.000 de lei. Însă în numai 59 de zile şi cu doar o treime din bani, clădirea a fost gata.

Şi tot primarul de la Băbana a implementat şi un serviciu inedit de alarmare a populaţiei în cazul în care sunt avarii sau diferite probleme în comună. Toţi cetăţenii primesc SMS-uri de pe telefonul de serviciu al primarului cu o zi înainte de a fi lucrări sau diferite întreruperi programate.


 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: