FOTO Un bărbat a fost împuşcat în cap la vânătoare. Victima se află în stare gravă

FOTO Un bărbat a fost împuşcat în cap la vânătoare. Victima se află în stare gravă

Locul unde a fost împuşcat bărbatul                                                                . FOTO Laurenţiu Ionescu

Un bărbat a fost împuşcat în cap, accidental, în timpul unei partide de vânătoare organizate într-o pădure din apropierea comunei argeşene Uda.

În urma producerii incidentului, în jurul orei 16.45, a fost alertat serviciul de urgenţă 112, care a trimis o ambulanţă la faţa locului. Bărbatul a fost împuşcat în zona capului, iar starea lui este gravă. 

Pădurea din fondul forestier Uda  în care s-a produs accidentul se află la aproximativ 40 de kilometri de Piteşti şi este greu accesibilă.Localnicii spun că au auzit focuri de armă şi că în pădurea lor sunt frecvente partidele de vânătoare.De data aceasta a fost organizată o partidă de vânătoare pentru prinderea unui porc mistreţ şi a două vulpi care nu le dădeau pace sătenilor.Opt vânători şi doi gonaci au participat la vânătoare.La un moment dat unui vânător i s-a părut ca vede o vulpe şi a tras Din nefericire ceea ce văzuse nu era un animal sălbatic."Era din Uda de aici,nu ştiu dacă venea des,dar acum venise la o vânătoare de mistreţ.Nu pot să vă spun cât de grav a fost împuşcat..."ne-a spus Gheorghe Simaru, cel care a tras cu arma din greşeală în colegul său.În faţa poliţiştilor acesta si-a recunoscut vina."Unul din vânători şi-a împuşcat din greşeală colegul,ne-a spus că nu a ştiut că s-a aşezat în faţa lui.Consider că partida de vânătoare nu a fost organizată corespunzător şi asta ar fi cauza producerii incidentului",a declarat pentru adevarul.ro comisar Nicolae Baciu şeful Serviciu Arme şi Explozibili al IPJ Argeş.

Vânătorul rănit are 75 de ani şi a fost transportat de urgenţă la Spitalul Judeţean din Piteşti.Starea acestuia este foarte gravă, fiind în comă profundă.

Comisar Nicolae Baciu șef serviciu Arme și Explozibil IPJ Argeș     FOTO Laurențiu Ionescu

Imagini din aceeasi galerie
  • Comisar Nicolae Baciu șef serviciu Arme și Explozibil IPJ Argeș     FOTO Laurențiu Ionescu
  • Locul unde a fost împușcat vânătorul   FOTO Laurențiu Ionescu
  • Locul unde a fost împușcat vânătorul   FOTO Laurențiu Ionescu 
  • Locul unde a fost împușcat vânătorul   FOTO Laurențiu Ionescu 
  • Polițiștii au deschis un dosar de cercetare penală   FOTO Laurențiu Ionescu
  • Gheorghe Simaru,cel care a tras cu arma din greșeală   FOTO Laurențiu Ionescu
  • Vânătorul a fost transportat în stare gravă la spital   FOTO Laurenţiu Ionescu
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: