Piteşti: Diseară, în Trivale, FC Argeş- Dinamo, "ultimul bal"

Piteşti: Diseară, în Trivale, FC Argeş- Dinamo,

Piteşti: Diseară, în Trivale, FC Argeş- Dinamo, "ultimul bal"

Partida din această seară, de la ora 20.00, ar putea fi ultima pentru FC Argeş în Liga I, echipa argeşeană riscând să se întoarcă disciplinar în eşalonul secund, după numai un an de la revenirea în Liga lui Mitică.  

Cristi Tănase:

" Vrem să câştigăm pentru a le închide gura celor care au spus că va fi "

FC Argeş şi-a asigurat matematic rămânerea în Liga lui Mitică, numai că viitorul echipei este incert din cauza acuzaţiilor de mituire a arbitrilor care planează asupra patronului Cornel Penescu. „Nu ştim ce se va întâmpla cu echipa în noul sezon.... Nu ştim cine va mai da bani la echipă, nu ştim dacă vom mai fi în Liga I.. Nu ştim nimic şi asta ne macină”, spune liderul vestiarului de la FC Argeş, Cristi Tănase. Altfel, pentru  Cristi Tănase partida cu Dinamo are o miză aparte. „Vreau să învingem în această seară pentru a le închide gura tuturor celor care au spus că partida FC Argeş- Dinamo va fi .  Vă asigur că noi am jucat toate meciurile din acest sezon numai pe teren şi este mare păcat că am fost aruncaţi în tot acest scandal.”, concluzionează „Dodel”. Înaintea ultimul „bal” din acest sezon de pe stadionul „Nicolae Dobrin”, singurul jucător de la FC Argeş convocat la naţională de Răyvan Lucescu, pentru meciul cu Lituania, are un mesaj şi pentru suporterii grupării „alb-violete”: ”Veniţi în număr cât mai mare la stadion, pentru că nu vă vom dezamăgi! Cu ajutorul vostru, putem învinge pe Dinamo! Ar fi o victorie care ar spăla din imaginea stearsă lăsată în ultimele meciuri.”

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos: