Un traficant a trimis în ţară droguri cu microbuzul, într-un troller, iar el a venit cu avionul

Un traficant a trimis în ţară droguri cu microbuzul, într-un troller, iar el a venit cu avionul

Un traficant de droguri a fost prins în flagrant delict de către poliţiştii Antidrog Iaşi, în timp ce vindea stupefiante în cluburile din municipiu. Bărbatul, care cumpărase personal drogurile în străinătate, a fost arestat preventiv.

Ştiri pe aceeaşi temă

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Iaşi şi procurorii Serviciului Teritorial Iaşi al DIICOT au făcut, în 8 noiembrie, două percheziţii la locuinţele unor persoane bănuite de trafic de droguri de mare risc, trafic de droguri de risc şi introducere în ţară de droguri de risc şi mare risc.

Anterior efectuării percheziţiilor, în cursul aceleiaşi zile, un bărbat de 35 de ani a fost prins în flagrant delict în timp ce comercializa droguri în municipiul Iaşi, imediat după ce ar fi introdus în ţară un colet în interiorul căruia se aflau droguri de mare risc şi droguri de risc.

Se pare că bărbatul a mers personal în Anglia şi a cumpărat drogurile. Pentru a le putea aduce în ţară, le-a ascuns într-un troller pe care l-a trimis în ţară cu un microbuz, în timp ce el a venit spre România cu un avion. 

„În urma percheziţiilor, au fost ridicate 42 de grame de cocaină, 101 grame de amfetamină pulbere, 147 de grame de ketamină, 116 comprimate de MDMA Ecstasy, droguri de mare risc, 30 de grame de rezină de cannabis (haşiş), 2,60 grame cannabis, bani, precum şi alte bunuri folosite în derularea activităţii infracţionale. Bărbatul cercetat pentru trafic de droguri de risc, trafic de droguri de mare risc, introducere în ţară de droguri de risc şi introducere în ţară de droguri de mare risc a fost reţinut de către procurorii din cadrul D.I.I.C.O.T. - Serviciul Teritorial Iaşi pentru 24 de ore.”

Ulterior, la data de 9 noiembrie, Tribunalul Iaşi a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: