Seminar gratuit pentru pacienţii oncologici - Metode inovatoare de diagnosticare şi tratare a cancerului în 2019

Seminar gratuit pentru pacienţii oncologici - Metode inovatoare de diagnosticare şi tratare a cancerului în 2019

Centrul Academic WPK Central European Cancer Center al Wiener Privatklinik organizează la Iaşi un seminar gratuit dedicat pacienţilor oncologici.

Ştiri pe aceeaşi temă

Evenimentul va avea loc pe 8 noiembrie, iar tema care va fi dezbătută este „Metode inovatoare de diagnosticare şi tratare a cancerului în 2019”. Medici reputaţi din Viena alături de specialişti din ţară vor prezenta participanţilor noutăţile de ultimă oră în tratamentul afecţiunilor oncologice şi vor răspunde întrebărilor acestora. Evenimentul se va desfăşura la Palas Mall Iaşi, Sala Vivaldi, între orele 09:30 – 13:30.

Cinci experţi, inclusiv reputatul prof. dr. Christoph Zielinski, vor prezenta persoanelor prezente în sală Metode Inovatoarea de diagnostic şi tratament al cancerului aflat atât în stadiu incipient, cât şi în stadiu avansat. Totodată, specialiştii vor răspunde la întrebările persoanelor prezente în sală.

„Ne bucurăm să revenim la Iaşi pentru al doilea an consecutiv. Prin seminariile pe care le organizăm periodic în România, scopul nostru este să oferim bolnavilor de cancer cele mai recente noutăţi privind posibilităţile de tratament pentru afecţiunile lor şi să încercăm să îi îndrumăm atunci când nu găsesc o soluţie medicală în ţara lor. Medicina austriacă se distinge printr-o şcoală medicală de renume şi prin servicii la standarde de top. În cadrul Wiener Privatklinik implementăm un management de îngrijire ce îmbină competenţa profesională, tehnologia de ultimă generaţie şi empatia faţă de pacient”, a declarat Ema Hafner, Directorul Departamentului de Marketing şi Pacienţi Internaţionali al Wiener Privatklinik.      
 
Cele mai recente statistici Globocan arată că în România, în anul 2018, s-au înregistrat aproximativ 84.000 de cazuri noi de cancer, în timp ce peste 50.000 de pacienţi români îşi pierd viaţa anual din cauza afecţiunilor oncologice. Cea mai mare incidenţă în ţara noastră o au: cancerul de plămâni (13,6%), urmat de cancerul colorectal (13,3%) şi de cancerul de sân (11,5%). Următoarele cancere, ca frecvenţă, sunt cancerul de prostată (7,2%), cancerul de vezică urinară (4,7%), cancerul de stomac (4,4%), cancerul de ficat (4,3%), cancerul de col uterin (4,1%), cancerul de pancreas (3,8%) şi cancerul de uter (3%).
 
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: