Război între medicii de urgenţă din Iaşi

Război între medicii de urgenţă din Iaşi

Doctorul Tudor Ciuhodaru şi medicul Diana Cimpoeşu

Tudor Ciuhodaru, medic de urgenţă la secţia Copou a Spitalului „Sfântul Spiridon" îşi acuză şefa, pe doctorul Diana Cimpoeşu, că i-a redus din personal şi că nu va mai putea să-şi facă treaba cum trebuie. Doctorul Cimpoeşu spune că decizia sa de a micşora personalul de la secţia exterioară a fost luată după ce a comparat statisticile.

Ştiri pe aceeaşi temă

Doctorul Tudor Ciuhodaru susţine că nu va putea face faţă avalanşei de pacienţi estimaţi că vor avea nevoie de îngrijiri medicale cu ocazia Sărbătorilor Iaşiului pentru că doctorul Diana Cimpoeşu a micşorat numărul asistenţilor şi brancardierilor care lucrau aici, ajungându-se la doi-trei angajaţi pe tură.

Ba mai mult, susţine că şefa lui intenţionează să reducă şi liniile de gardă a doctorilor de urgenţă. Medicul Ciuhodaru se plânge şi de condiţiile în care lucrează şi îşi chemă şefa să-i împărtăşească modul de lucru.

EXCLUSIV Iaşi: Doctorul-deputat prins cu pontaje false către un angajat SMURD: „Dobitocule şi incompetentule“ (AUDIO) UPDATE

Iaşi: Doctorul-deputat Tudor Ciuhodaru, reclamat că i-a făcut proşti pe paramedicii de la EPA-SMURD Hârlău (FACSIMILE)

„Îi invit pe cei care iau astfel de decizii să vină alături de noi, să care targa şi să simtă pe pielea lor ce înseamnă cu adevărat urgenţa", scrie într-un comunicat doctorul Tudor Ciuhodaru.

De cealaltă parte, doctorul Diana Cimpoeşu susţine că decizia ei este îndreptăţită şi se bazează pe statistici. „Numărul de prezentări de la secţia din Copou este mult mai mic decât este la noi, iar aceasta poate fi văzută şi la o simplă vizită. Cifrele sunt foarte elocvente. Am o secţie în trei locaţii şi trebuie să mă gândesc la binele pacienţilor şi nu la pretenţiile anumitor doctori", spune doctorul Diana Cimpoeşu.Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările