Poli Iaşi anunţă că un jucător a fost diagnosticat cu COVID-19

Poli Iaşi anunţă că un jucător a fost diagnosticat cu COVID-19

FOTO Andrei Luca

Acesta a fost izolat, iar ceilalţi componenţi ai lotului continuă programul de antrenamente. Au fost testaţi toţi jucătorii şi toţi membrii staff-ului tehnic şi administrativ.

Clubul de fotbal CSM Poli Iaşi a anunţat joi, 29 octombrie, că unul dintre jucătorii din lot a fost diagnosticat cu COVID-19, fiind a treia grupare din Liga I care înregistrează infectări cu noul coronavirus în această săptămână. 
 
„În urma testării jucătorilor, membrilor staff-ului tehnic şi administrativ, un fotbalist a fost declarat pozitiv. Acesta a fost izolat, iar ceilalţi componenţi ai lotului continuă programul de antrenamente”, a precizat conducerea clubului de fotbal CSM Poli Iaşi.
 
Echipa de fotbal CSM Poli Iaşi întâlneşte duminică, 1 noiembrie, de la ora 18:00, pe teren propriu, formaţia FC Viitorul, într-o partidă contând pentru etapa a 9-a a Ligii I.
 
FC Viitorul anunţa marţi, 27 octombrie, nu mai puţin de nouă rezultate pozitive la testele COVID-19 efectuate luni, 26 octombrie. Dintre acestea, cinci erau din rândul jucătorilor, iar alte patru din cadrul staff-ului auxiliar al echipei.
 

Vă recomandăm să citiţi şi:

 
 
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările