Iaşi: Se duceau la furat, pe biciclete

Iaşi: Se duceau la furat, pe biciclete

Foto arhivă

Trei tineri, dintre care un minor, s-au ales cu dosare penale pentru furt, bănuiţi că au comis 13 infracţiuni până să fie prinşi de poliţişti.

Ştiri pe aceeaşi temă

Citeşte şi: Iaşi: Autorii mai multor furturi din oraş, prinşi de oamenii legii

Oamenii legii spun că tinerii acţionau la pont şi că se duceau la locul de unde urmau să fure pe biciclete. Bogdan G. (20 de ani), din localitatea Holboca, a fost prins în noaptea de 3 spre 4 martie, împreună cu alţi doi tineri, în momentul în care ieşeau dintr-un atelier aflat în curtea unei locuinţe. Poliţiştii au stabilit că ceilalţi doi erau Constantin H. (20 de ani) şi un minor de 17 ani.

Poliţiştii au găsit asupra tinerilor o rangă, un ciocan, un cleşte tip „gură de lup" şi saci de rafie, folosite pentru a sustrage bunuri. Tinerii sunt suspectaţi de comiterea a 13 infracţiuni de furt din garaje sau case aflate în construcţie, săvârşite pe raza satelor Holboca, Dancu, Tomeşti.

Prejudiciul a fost estimat la suma de 31.000 lei. Majoritatea bunurilor sustrase au fost scule mecanice şi electrice, sau material neferos - cupru, aluminiu. Constantin H. Şi Bogdan G. au fost reţinuţi iar judecătorii au emis mandate de arestare pe numele lor pentru 29 de zile.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările