Artiştii-navetişti de Revelion

Artiştii-navetişti de Revelion

DJ Rynno & Sylvia vor cânta la Iaşi şi Focşani pe 31 decembrie

Patru trupe de DJ şi cântăreţi de muzică etno vor face naveta între Iaşi şi Focşani în noaptea de Anul Nou. Pentru a putea aduce câteva trupe de Revelion în Moldova, la o petrecere în aer liber, şefii din primăriile Focşani şi Iaşi îşi împart artiştii.

„DJ Rynno & Sylvia, DJ Sava & Raluca şi DJ David & Dony şi Autentic vor ajunge la Iaşi şi Focşani, iar orele la care vor fi susţinute concertele vor fi stabilite după discuţii cu cei din Vrancea. Spectacolul de la Iaşi va începe la 20.00 şi va dura până la ora 2.00“, a spus Cosmin Coman, director în cadrul Primăriei Iaşi.

99% şanse ca 2 Unlimited să ajungă la Iaşi

În faţa Palatului Culturii, sunt aşteptate să mai urce pe scenă trupele Zdob şi Zdub şi 2 Unlimited. „Prezenţa celor de la 2 Unlimited este sigură în proporţie de 99%. Membrii formaţiei au cerut zbor direct către Iaşi din Amsterdam, ceea ce nu putem oferi. Vom căuta o escală prin Bucureşti“, a afirmat Cosmin Coman, director în cadrul Primăriei Iaşi. Onorariul artiştilor cunoscuţi în ani ’90 este de 15.000 de euro la care se adaugă cazarea la un hotel de 4 stele şi transportul.

Noaptea dintre ani va fi marcată la Iaşi cu un foc de artificii de 20 de minute care va costa 30.000 de euro. Onorariile artiştilor pentru petrecerea de Revelion de la Iaşi, dar şi scena pe care vor urca aceştia va costa 85.000 de euro. Scena, care va fi adusă din Ucraina, va fi montată pe 27 decembrie, iar spaţiul va avea o deschidere de 21 de metri cu trei ecrane. „Toată petrecerea în aer liber nu va costa mai mult de 600.000 de lei“, a adăugat Coman.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: