Ameninţările teribile ale unui interlop către un afacerist: „bag cuţitul în tine”. Cum a fost eliberat interlopul

Ameninţările teribile ale unui interlop către un afacerist:
„bag cuţitul în tine”. Cum a fost eliberat interlopul

Bogdan Corduneanu FOTO Adevărul

Bogdan Corduneanu, unul dintre fraţii interlopi din clanul cu acelaşi nume de la Iaşi, a fost eliberat din arest la domiciliu într-un dosar de şantaj.

Ştiri pe aceeaşi temă

Decizia de eliberare a fost luată în primă fază de Judecătoria Iaşi, fiind menţinută apoi de Curtea de Apel Iaşi, printr-o decizie definitivă. Bogdan Corduneanu este acuzat de şantaj, el fiind deja trimis în judecată, zilele trecute, de Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi.

Potrivit unor surse, dosarul de şantaj a fost dechis de către Serviciul de Investigaţii Criminale pe 28 octombrie 2019, atunci când omul de afaceri L.I. a sunat la 112 şi s-a plâns că este ameninţat de către Bogdan Corduneanu şi alte două persoane.

În acea seară, L.I. se afla la pizzeria Dopo Poco atunci când Corduneanu, Cristian Pavel (33 de ani) şi Bogdan Iacob (31 de ani) au venit la el şi l-au ameninţat. Incidentul din pizzerie ar fi fost însă doar picătura care a umplut paharul pentru omul de afaceri.

L.I. ar fi fost ameninţat sistematic, în special prin mesaje telefonic, începând cu 1 august 2019. Scopul presupusului şantaj ar fi fost restituirea unei presupuse datorii de 20.000 de lei. La dosar, L.I. a depus mai multe capturi după SMS-urile primite, unele dintre acestea fiind de-a dreptul brutale. „Când te prind, bag cuţitul în tine“, ar fi fost unul dintre mesaje.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: