Pavatorii au revenit pe bulevard, după trei luni. Au termen o lună să finalizeze lucrările la noul centru pietonal

Pavatorii au revenit pe bulevard, după trei luni. Au termen o lună să finalizeze lucrările la noul centru pietonal

Centrul Pietonal din Hunedoara. FOTO: Daniel Guţă. ADEVĂRUL.

Echipele de pavatori au reluat lucrările pe Bulevardul Corvin, după trei luni de pauză. Trebuie să le finalizeze, conform estimărilor conducerii primăriei, înainte de 1 Mai.

Ştiri pe aceeaşi temă

Constructorii au reluat, luni, după o pauză de trei luni, lucrările de pavare a Bulevardului Corvin din Hunedoara, care va fi transformat într-un centru pietonal.

Muncitorii au la dispoziţie o lună pentru montarea pavajelor, după ce conducerea Primăriei Hunedoara a anunţat că termenul de inaugurare a centrului pietonal, dotat cu trei fântâni arteziene dintre care una muzicală, este Sărbătoarea Paştelui din 28 aprilie. Lucrările la zona pietonală au început din luna august 2018.

Jumătate din suprafaţa Bulevardului Corvin a fost pavată deja, în perioada noiembrie – decembrie 2018, iar la sfârşitul anului trecut firma s-a retras de pe şantier.

Investiţia totală în noul centru pietonal depăşeşte nouă milioane de lei, cea mai mare parte a fondurilor fiind alocată din bugetul local al municipiului.


Vă recomandăm să citiţi şi.

Centrul pietonal din municipiu va avea încărcătoare solare pentru telefoane şi tablete. Cât costă investiţia

Cum a eşuat „promenada” din centrul istoric al municipiului. Zona turistică a fost interzisă degeaba maşinilor

Construcţia fântânilor de cinci milioane de lei a fost amânată. Licitaţia a fost contestată, iar ofertele vor fi reevaluate

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: