Boxeurul Ciprian Apodăresei, snopit în bătaie în faţa unui bar din Deva

Boxeurul Ciprian Apodăresei, snopit în bătaie în faţa unui bar din Deva

Ciprian Apodăresei, desfigurat în urma altercaţiei SURSA: Facebook.

Pugilistul Ciprian Apodăresei, în vârstă de 23 de ani, vicecampion mondial şi dublu medaliat european la cadeţi, a fost snopit în bătaie, săptămâna trecută, de un grup de romi, în faţa unui bar din Deva.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pugilistul Ciprian Apodăresei a fost victima unei bătări de stradă. Tânărul din Deva, în vârstă de 23 de ani, a ajuns la spital în stare de inconştienţă, după ce a fost agresat de mai mulţi bărbaţi.

Incidentul s-a petrecut la sfârşitul săptămânii trecute. Apodăresei a relatat că a fost implicat în scandal în faţa unui bar din municipiul Deva. Doi tineri l-au agresat verbal, iar unul dintre ei l-a lovit. Ciprian Apodăresei i-a dat o palmă unuia dintre aceştia. În scurt timp, a povestit Ciprian, au mai venit alţi trei tineri, iar unul l-a lovit cu un bolovan pe boxeur. Apoi ceilalţi l-au lovit cu pumnii şi picioarele.

„Au avut loc cercetări legate de incident. Au fost identificate persoanele implicate. Este vorba de trei tineri, printre care se află şi Ciprian Apodăresei, însă până în prezent nu a fost depusă nicio plângere la Poliţie”, a precizat inspectorul principal Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.
În 2005, Ciprian Apodăresei a obţinut titlul de campion naţional de box la cadeţi, iar doi ani mai târziu a devenit vicecampion mondial la box, tot la cadeţi.

Vă recomandăm şi:

Povestea Mirelei Litera, „femeia fatală” dintre Simota şi Litera, devenită martor împotriva „Comisarului Cattani”

Rechizitoriul grupării lui Alin Simota: reţeaua de teroare a milionarului acuzat de crimă organizată şi şantaj

Baronul Văii Jiului: Alin Simota a fost ajutat de interlopi şi de politicieni să se impună în „zona fierbinte” a Hunedoarei
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: