VIDEO Militarii au întâmpinat-o cu flori şi aplauze pe asistenta medicală de la Boli Infecţioase căreia vecinii i-au aruncat clor pe uşă

VIDEO Militarii au întâmpinat-o
cu flori şi aplauze pe asistenta medicală de la Boli Infecţioase căreia vecinii
i-au aruncat clor pe uşă

Foto: captură video Ministerul Apărării Naţionale

MIlitarii Batalionului 284 Tancuri au aşteptat-o în faţa blocului pe asistenta medicală hărţuită de vecini pentru că lucrează la Spitalul de Boli Infecţioase din Galaţi, oferindu-i flori şi aplaudând-o, în speranţa  că gestul lor  îi va da putere să lupte mai departe.

Ştiri pe aceeaşi temă

Mihaela este asistentă medicală în Galaţi, la Spitalul Boli Infecţioase. Ieri a postat pe facebook acest text:
"Vecinii din scara blocului, unde am locuit mai bine de 20 de ani, mi-au aruncat cu clor pe uşa apartamentului... Mi-au trimis poliţia acasă... M-au dat afară din magazinul blocului, doar pentru că lucrez la Spitalul Boli Infecţioase."

Impresionaţi de momentele delicate prin care trece Mihaela Moga Pal (44 de ani), militarii Batalionului 284 Tancuri/Brigada 282 Blindată “Unirea Principatelor” au aşteptat-o în faţa blocului la finalul turei şi au întâmpinat-o cu aplauze şi flori, aşa cum merită, sperând ca gestul lor să îi dea putere să lupte mai departe.

Asistenta medicală nu şi-a putut stăpâni lacrimile şi le-a mărturisit că nu i-a venit să creadă că oamenii pot fi capabili de astfel de gesturi, mulţumindu-le  militarilor pentru surpriza pe care i-au făcut-o.

”Povestea Mihaelei trage un semnal de alarmă. Cu toţii suntem afectaţi de ceea ce se întâmplă. Dar cel mai afectat este personalul medical. De ce să le facem viaţa şi mai grea decât este? În numele lor, ne cerem scuze, Mihaela. Şi îţi mulţumim pentru tot ce faci pentru oraşul tău şi pentru România. Fii puternică! Mulţumim comandantului batalionului, lt. col. Lucian Oancea, şi militarilor săi pentru gestul care ne onorează. Respect!”, au precizat reprezentanţii Ministerului Apărării Naţionale.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: