Un conducător auto fără permis a pierdut controlul maşinii la vederea unei autospeciale de Poliţie şi a intrat într-un cap de pod

Un conducător auto
fără permis a pierdut controlul maşinii la vederea unei autospeciale de Poliţie
şi a intrat într-un cap de pod

Foto: arhivă Adevărul

Un bărbat este cercetat pentru conducere a unui autoturism pe drumurile publice de către o persoană care nu detine permis de conducere şi  conducere  pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare, după ce s-a dat de gol în faţa poliţiştilor, pierzând controlul maşinii pe care o conducea şi lovind un cap de pod.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe 7 noiembrie, poliţiştii din cadrul postului de Poliţie Bereşti Meria au depistat în trafic un conducător auto care nu poseda dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice.

”Şoferul, ce se deplasa din sensul opus echipajului de poliţie, a pierdut controlul vehiculului şi s-a izbit de un parapet al unui pod. În cauză au fost luate măsurile legale”, a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi.

În aceeaşi zi, poliţiştii din cadrul Politiei oraşului Târgu Bujor au depisat în trafic un conducător auto fără permis şi care, în plus, conducea un autoturism cu număr fals de înmatriculare.  

Conducătorul auto s-a ales cu dosar penal pentru conducere a unui autoturism pe drumurile publice de către o persoană care nu detine permis de conducere şi  conducere  pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare.

Tot pe  7 noiembrie, un echipaj al  secţiei 3 Poliţie Rurală Lieşti a depistat un bărbat, din comuna Lieşti, judeţul Galaţi, conducând un autoturism fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicul. La testarea alcooltest a conducătorului auto a rezultat o valoare de 0,35 mg/l alcool pur ȋn aerul expirat. Oamenii legii au deschis un dosar penal în acest caz pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

citeste totul despre: