Stadionul "Ancora" din Galaţi va purta numele de "Baza Sportivă Zoltan David"

Stadionul

Calitatea gazonului de pe stadionul Ancora este excepţională Foto Bogdan Dimofte

Conform site-ului suporterilor gălăţeni, dunareabatrana.com, clubul de fotbal Oţelul Galaţi a anunţat prin vocea directorului său general, Marius Stan, că începând de astăzi, complexul sportiv "Ancora" a cărui inaugurare are loc de la ora 14.00, va purta numele fostului antrenor de copii şi juniori, Zoltan David.

Ştiri pe aceeaşi temă

Clubul Oţelul lansează astăzi parţial noua bază de pregătire pentru micuţii jucători din propria pepinieră, pentru care s-au realizat un teren de iarbă, o sală de fitness şi una de sport, plus vestiare noi-nouţe. Complexul sportiv în sine aparţine încă Şantierului Naval Damen Galaţi, dar va fi răscumpărat de la aceştia în data de 25 februarie, când acţionariatul companiei respective va ceda terenul clubului Oţelul contra unei sume modice, deoarece se ia în calcul doar felul în care se prezenta baza înainte ca echipa de la Dunăre să o renoveze. FC Oţelul a investit peste un milion de euro pentru ca "Ancora" să arate la standardele zilei de azi.

CITIŢI MAI MULTE DETALII AICIDacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările