Percheziţie la o primărie din judeţul Galaţi. Direcţia Anticorupţie ridică acte privind o vânzare ilegală de terenuri

Percheziţie la o primărie din judeţul Galaţi. Direcţia Anticorupţie ridică acte privind o vânzare ilegală de terenuri

FOTO Arhiva Adevărul

Trei dintre angajaţii primăriei au fost duşi cu mandat la sediul Direcţiei Generale Anticorupţie (D.G.A.) – Serviciul Judeţean Anticorupţie (S.J.A.) Galaţi, în vederea audierii.

Ştiri pe aceeaşi temă


Vineri, 6 octombrie 2017, ofiţerii de poliţie judiciară ai Direcţiei Generale Anticorupţie (D.G.A.) – Serviciul Judeţean Anticorupţie (S.J.A.) Galaţi, delegaţi în cauză, împreună cu procurorul de caz desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi efectuează o percheziţie la sediul Primăriei din Braniştea, judeţul Galaţi.

De asemenea, lucrătorii S.J.A. Galaţi au pus în executare trei mandate de aducere emise de către Tribunalul Galaţi pe numele a  trei persoane în vederea audierii în calitate de suspecţi cu privire la săvârşirea unor infracţiuni de abuz în serviciu dacă funcţionarul public a obţinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit şi altele.

În fapt, persoanele vizate au adoptat, cu încălcarea legii, o hotărâre de consiliu local prin care Primăria Braniştea a aprobat vânzarea către unul dintre suspecţi a unui teren intravilan în suprafaţă de 582 m², aflat în proprietatea comunei.

În cauză se beneficiază de sprijinul lucrătorilor din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Galaţi.  

Vom reveni cu amănunte. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: