Cum îşi promovează trupa „Taxi” concertul „Necenzurat”: „O să vorbim foarte urât! O să spunem spre exemplu PSD. Şi alte cuvinte la fel de vulgare”

Cum îşi promovează trupa „Taxi” concertul „Necenzurat”: „O să vorbim foarte urât! O să spunem spre exemplu PSD. Şi alte cuvinte la fel de vulgare”

Dan Teodorescu, solistul trupei Taxi FOTO Arhiva Adevărul

Cunoscuta formaţie condusă de muzicianul Dan Teodorescu va concerta joi seară la Galaţi, la Gossip Cafe (strada Domnească), în cadrul noncomformistul turneu naţional „Necenzurat”. Vineri seară, „Taxi” va concerta la Brăila, de la ora 21,00, la „The Music Pub”.

Ştiri pe aceeaşi temă

Una din cele mai iubite trupe româneşti, „TAXI” vine joi seară la Galaţi cu un spectacol sincer si noncomformist: „Necenzurat”.

Spectacolul face parte dintr-un turneu naţional al trupei, este găzduit de Gossip Cafe (strada Domnească nr. 100 (vizavi de Facultatea de Mecanică) şi va începe la ora 21,00. Preţul unui bilet este de 70 de lei, iar rezervările se pot face la telefonul 0755.532.908.

„Partea bună este că o să cântăm nişte piese de ale noastre. Mai triste, mai vesele. Avem! Partea proastă este că o să vorbim urât. Foarte urât! O să spunem spre exemplu PSD. Şi alte cuvinte la fel de vulgare. Mă rog, nu la fel de vulgare, pentru că nimic nu-i la fel de vulgar decât PSD-ul. Dar o să vorbim urât, aşa că nu ştiu dacă e bine să veniţi. Oricum, vă aşteptăm cu drag!”, spune Dan Teodorescu despre concertul „Necenzurat”, pe pagina oficială de Facebook a trupei.

Cu o carieră bogată în concerte, premii, albume şi videoclipuri care au scris istorie, trupa „Taxi” se distinge în peisajul muzical românesc prin faptul că are întotdeauna ceva de transmis.Toate piesele, compuse exclusiv de Dan Teodorescu, exprimă o stare, transmit un mesaj. Indiferent de subiect, piesele sunt concepute foarte rar într-o „cheie” gravă. Umorul, ironia, autoironia fac deliciul fanilor mai vechi sau mai noi.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările