Adolescenta dintr-o comună gălăţeană care fusese dată dispărută a fost găsită de poliţişti

Adolescenta dintr-o comună gălăţeană care fusese dată dispărută a fost găsită de poliţişti

Zaycsyc Larisa Maria Foto: IPJ Galaţi

Fata de 14 ani plecase în cursul zilei de vineri de acasă şi nu se mai întorsese. Părinţii anunţaseră Poliţia printr-un apel la 112 după ce o căutaseră timp de mai multe ore.

UPDATE ora 8,00
 
Poliţiştii au găsit-o pe adolescenta de 14 ani dată dispărută vineri, 6 septembrie. Aceştia continuă cercetările pentru a stabili în ce împrejurări a plecat de la domiciliu şi dacă a fost victima unei infracţiuni.
 
Ştirea iniţială
 
Potrivit Poliţiei Judeţene Galaţi, vineri, la ora 20.43, poliţiştii gălăţeni au fost sesizaţi prin apelul unic de urgenţă 112 despre faptul că, în cursul aceleiaşi zile, o fată de 14 ani, Zaycsyc Larisa Maria, a plecat de acasă, din comuna Şendreni, şi nu a mai revenit.
 
Ea are 1,50 metri înălţime, constituţie atletică, păr castaniu, tuns scurt, ochi albaştri şi era îmbrăcată cu un tricou alb şi un pantalon scurt, negru cu roşu.
 
Persoanele care pot oferi informaţii privind adolescenta sunt rugate să sune la numărul de urgenţă 112 sau să sesizeze cea mai apropiată unitate de poliţie.
Autor:
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: