ACCIDENT NAVAL Un convoi de şlepuri s-a izbit de un pod

ACCIDENT NAVAL Un convoi de şlepuri s-a izbit de un pod

Convoiul a ieşit şifonat din accident

Pagubele se ridică la peste un milion de euro, dar nu sunt morţi. Printre navele avariate se numără cel puţin un şlep proprietate a unei companii gălăţene.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un şlep s-a desprins dintr-un convoi românesc ce naviga pe Dunăre şi a lovit un picior al podului din localitatea Dunafoldvar, a anunţat duminică autoritatea ungară pentru siguranţa traficului, KBSZ, citată de MTI.


Alte două nave din convoiul format din nouă şlepuri au eşuat după incident, blocând parţial calea navigabilă, a precizat purtătorul de cuvânt al KBSZ, Erika Bajko.


Cele nouă şlepuri se îndreptau către Germania, transportând cărbune de origine ucraineană. Cel puţin una dintre ambarcaţiunile implicate în accident este proprietate a unei companii din Galaţi, al cărei nume nu a fost făcut, deocamdată, public.


Primele estimări indică faptul că s-au produs pagube de peste 1 milion de euro. Nu sunt morţi, dar doi marinari au fost grav răniţi.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: