Şcoală de vară dedicată elevilor de liceu pasionaţi de limba şi cultura franceză. Un lector de la Universitatea Paris-Sorbonne va susţine cursurile

Şcoală de vară dedicată
elevilor de liceu pasionaţi de limba şi cultura franceză. Un lector de la Universitatea Paris-Sorbonne va susţine cursurile

Universitatea ”Dunărea de Jos” Foto: arhivă Adevărul

Departamentul de Limba şi literatura franceză din cadrul Facultăţii de Litere, Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi, în parteneriat cu Agenţia Universitară a Francofoniei, organizează, în perioada 25 – 29 iunie 2018, prima ediţie a şcolii de vară „Le français, mon atout”.

Ştiri pe aceeaşi temă

Programul şcolii de vară conţine activităţi diverse care vizează atât dezvoltarea competenţelor de receptare şi exprimare orală şi scrisă, cât şi îmbogăţirea culturii generale privind spaţiul francofon. Cursurile cu un puternic caracter interactiv sunt susţinute de lectorul de limba franceză, Laura Wantzenrieder (Universitatea Paris-Sorbonne), şi de cadrele didactice ale Departamentului de Limba şi Literatura Franceză.

Peste 30 de elevi de clasa a XI-a de la licee din Galaţi şi Brăila au confirmat participarea la evenimentul care se va desfăşura în sălile AS210 şi în Centrul de Reuşită Universitară (AS102) din cadrul Facultăţii de Litere. 

Derularea Şcolii de vară este susţinută logistic şi financiar de Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi şi de Centrul de Reuşită Universitară.  

 

citeste totul despre: